Griekse yoghurt met havermout, appel, chiazaad en kaneel
Campina Griekse yoghurt is van zichzelf al lekker. Nog lekkerder wordt het wanneer je er jouw eigen draai aan geeft. Bijvoorbeeld met havermout, appel, chiazaad, walnoten en kaneel. Zoals in dit eiwitrijke ontbijtrecept. Dat naast ultiem lekker, ook nog eens binnen 5 minuten klaar is.
Ingrediënten
- 150 gram Campina High Protein Greek 5% vet Extra eiwitten? Ga dan voor 200 gram.
- 40 g havermout
- 1 eetlepel chiazaad
- 1 kleine appel, in partjes gesneden
- 1 theelepel kaneel
- Handje walnoten, grof gehakt
Bereidingswijze
- Snijd de appel in kleine partjes.
- Meng in een ontbijtkom de havermout en chiazaad door de Griekse yoghurt.
- Voeg de partjes appel en een theelepel kaneel toe en roer goed door.
- Laat het geheel een paar minuten staan, zodat de havermout en chiazaad iets zachter worden.
- Garneer met de gehakte walnoten voor een lekkere crunch.
- Eet smakelijk!