Chai-havermoutbowl met banaan, pindakaas en blauwe bessen

Wist je dat al bijna de helft van de Nederlanders varieert tussen zuivel en plantaardig? Dit kan nu ook met Campina Plantaardig; Plantaardige drinks gemaakt met soja of haver. Vol van smaak en een heerlijke variatie, voor een goed begin

Ingrediënten

  • ½ banaan
  • 150 ml Campina Plantaardige Haverdrink
  • 40 g havermout
  • 10 g chai vanille
  • Blauwe bessen
  • Walnoten
  • 1 el 100% pindakaas
  • 1 tl chiazaad

Bereidingswijze

  1. Schenk de Campina Plantaardige Haverdrink in een steelpannetje, en breng de haverdrink samen met de chai en geprakte banaan aan de kook. Voeg wanneer het kookt de havermout toe en laat het geheel wellen voor ca. 15 minuten.
  2. Garneer het havermout-banaanmengsel met blauwe bessen, gehakte walnoten, pindakaas en chiazaad.